Welkom bij WitteSpiegel - Ken jezelf - Herken de ander - Verken de wereldinfo@wittespiegel.nl0320 28 28 67
Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LevenWonen-JE Advanced Carousel - infinite loop - center mode

EA Post carousel waarbij je kan selecteren op categorie in portfolio. Veel instelmogelijkheden

Medicijnwiel – Zuiden – Slang

Het Zuiden met de Slang Sachamama neemt je mee om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. Het zien en loslaten van jouw ervaringen uit je verleden helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken.

Lees meer »

Medicijnwiel – Westen – Jaguar

Het Westen, met Jaguar Otorongo, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je de ruimte om het nieuwe en onbekende te omarmen.

Lees meer »

Medicijnwiel – Noorden – Kolibrie

Het Noorden met Kolibrie laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.

Lees meer »

Medicijnwiel – Oosten – Condor

Het Oosten met Adelaar/Condor ga je zien en voelen hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven, omdat jouw motivaties helderder worden. Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw ware bestemming aan te komen.

Lees meer »
Sluit Menu