Welkom bij WitteSpiegel - Ken jezelf - Herken de ander - Verken de wereldinfo@wittespiegel.nl0320 28 28 67

Lezing door Bert Janssen:

“Het Ordenend Principe”

Wanneer

Donderdagavond 20-02-2020, van 20.00 uur tot circa 22.30 uur

Waar

de Kiekmure in Harderwijk. Het adres vind je hier.

Bijdrage kosten

€ 15,00 per avond voor leden Helios en voor niet leden.

€ 13,00 indien aanmelding per email of contactformulier voor 13-02-2020

Opgave

met contactformulier of per email info (at)  wittespiegel.nl

Na een sabbatical waarin ik geen lezingen heb gegeven en de tijd heb genomen mijn nieuwste boek ‘het Ordenend Principe – Niets Gebeurt per Toeval’ te schrijven, is nu het moment gekomen om, met dit boek in de hand, de draad weer op te pakken.

Over de lezing

Het boek, en daarmee ook mijn lezing, beschrijft een ‘Ordenend Principe’ dat bepalend is voor alles wat met ons en om ons heen gebeurt en dat niet wordt beperkt door tijd en ruimte, waardoor de werking ervan vaak wordt ervaren als curieuze toevalligheden, synchroniteiten en zelfs als pure wonderen.
We kunnen dit ‘Ordenend Principe’ voor ons laten werken. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet relevant. Ons geheugen kan actief voorwaarts in de tijd werken (precognitie, premonitie, remote viewing, etc.) en onze invloed achterwaarts. We kunnen zelfs het verleden veranderen.

Het is een intens meeslepend en vaak ook verbijsterend verhaal:

  • Over synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen
  • Over leylijnen en vormen in het landschap
  • Over Stonehenge, Avebury en Silbury Hill
  • Over tijd, ruimte en acausaliteit
  • Over Carl Gustav Jung en zijn mandala’s

En vooral over geometrie en de menselijke geest
Over subliminale boodschappen en onbewuste beslissingen

Een verhaal over wat de kern is waardoor vele wonderbaarlijke zaken gebeuren. En een verhaal dat nog dagen, zo niet weken, zal nagalmen.

Over Bert

Bert Janssen is bekroond auteur, avonturier en flamboyant verhalenverteller. Lang geleden is hij de mysterieuze wereld van de kwantum fysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme, Carl Gustav Jung, oude krachtplaatsen, etc, binnengestapt.

In een wervelend en sprankelend optreden – gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet – maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvaten aan waar je wat mee kunt.

Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.

Over zijn boeken

“Verworven kennis en ervaring worden pas echt waardevol indien ze met anderen worden gedeeld. Dat is van alle tijden. De oertijd, de ijzertijd, de middel tijd, de moderne tijd, de nieuwe tijd.
Tijdens mijn zoektochten en reizen, ben ik tegen heel wat kennis aangelopen en heb ik het nodige ervaren. Ik probeer hier zoveel mogelijk van te delen, doormiddel van mijn:

Boeken, Films, Workshops, Lezingen en Reizen

Dit boek geeft ingang om in verbinding te komen met de Goddelijke kracht in jou.

Bert Janssen was al eerder voor een lezing bij Helios Harderwijk op:
8 juni 2017: Remote viewing – Zien wat (on)zichtbaar is.
30 april 2015: Een magische reis door Tijd & Ruimte

Meer informatie online:

Bert Janssen
Sluit Menu